BEMUTATKOZÁS

Kedves Látogató!

Tisztelettel köszöntjük az FFH Consulting Kft. hivatalos internetes oldalán.

Az FFH Consulting Korlátolt Felelősségű Társaságot 2013-ban hozták létre. A társaság a nyilvános cégadatok között a főtevékenységeként megjelölteknek megfelelően mindvégig pénzügyi tanácsadási tevékenységet végzett.

Biztos pénzügyi alapokon álló, megfelelő hátterű és kamatoztatható tudással rendelkező cégként úgy döntött, hogy a 114/2006. (V.12.) Kormányrendelet előírásai alapján pályázik a felszámolói névjegyzékbe történő felvételre. Ennek eredményeképpen a stabil működésű céget fel is vették az új felszámolói névjegyzékbe.
Válogatott szakemberekből álló hozzáértő csapatunk révén alkalmasak vagyunk a Csődeljárásról és a felszámolási eljárásról szóló 1991. évi XLIX. törvényben (Cstv.) szabályozott tevékenységek és egyéb kiegészítő tevékenységek magas szakmai színvonalon és kiemelkedő minőségben történő gyakorlására.

Honlapunk naprakész, átfogó és átlátható tájékoztatást nyújt szervezetünkről, az általunk végzett tevékenységekről, valamint a folyamatban lévő ügyeinkkel kapcsolatos eljárásokról. Esetlegesen felmerülő további kérdések esetén éljenek a kapcsolatfelvétel lehetőségével.

Tisztelettel,
Dr. Bényi Szabolcs Tamás
ügyvezető

MUNKATÁRSAK

A Csődeljárásról és a felszámolási eljárásról szóló 1991. évi XLIX. törvény (Cstv.), valamint A felszámolók névjegyzékéről szóló 114/2006. (V. 12.) Korm. rendelet előírásainak megfelelően társaságunk az alábbi szakembereket foglalkoztatja.

Ügyvezető:     Dr. Bényi Szabolcs Tamás
Cégvezető:      Baran Tímea

Felszámolási és vagyonfelügyeleti szakirányú szakképzettségű szakember:

Baran Tímea – felszámolóbiztos
dr. Bényi Szabolcs Tamás – felszámolóbiztos

Közgazdász végzettséggel rendelkező szakember:

Kornis Gábor – közgazdász

Jogi szakvizsgát tett jogász végzettséggel rendelkező szakember:

dr. Fiák István jogász

MKK bejegyzett és könyvvizsgálói igazolvánnyal rendelkező könyvvizsgáló szakember:

dr. Tasnádi Márta könyvvizsgáló